Inför besökes hos oss!

Du hittar lätt till oss i korsningen Åsbogatan – Allégatan. Om du kommer i bil parkerar du lämpligen på Arla (Sparregatan) eller i parkeringshuset Valhall på Lilla Brogatan med fler ställen, klicka här för karta.

Ta med dig vännerna och något gott att äta och dricka!

Välkommen!

till KalasTeatern, samla gänget eller ta med en vän och gör er en kalaskväll. Nu behöver det inte längre kosta en förmögenhet för att få en trevlig kväll med mat och dryck.

Du skall ju ändå äta, ta med det du tänkte äta hemma och kom till oss på KalasTeatern, träffa andra glada människor som också vill ha en kalaskväll. 

Är kylskåpet tomt? Ja då finns det massor med restauranter som erbjuder “take away” i närheten. Köp en Pizza, Indisk mat, Thai-mat eller varför inte Svensk-husmanskost.

Högklassig Underhållning

Ät och drick och njut

Som regel öppnar vi dörrarna 45 – 60 minuter innan själva föreställningen börjar. Detta för att du i lugn och ro skall kunna njuta av både din mat och föreställningen. Vid varje event står det när insläpp senast sker och när föreställningen börjar.

Vårt kafé

Här kan du köpa kaffe, Te, läsk, och fika och alkoholfri öl & vin. Det finns också snacks, chips och jordnötter mm.

Har du missat tallrikar, bestick muggar glas mm så har vi även det.

Micro!

Aj då, har maten blivit kall!

Inga problem vi har microvågsugn så att du snabbt kan värma upp din mat igen! 

Tillgänglighet!

Har du något fysiskt handikapp och behöver ha med dig rollator eller rullstol?

No problems, Allegården ligger io gatuplan och vi har inga trappor invändigt, men ange gärna vid beställningen under övrig info vad du har för önskemål så skall vi göra vad som står i vår makt för att ordna det.

Placering

Alla våra platser är onumrerade, det är först till kvarn som gäller. För allas trevnad försök att hjälp till så det inte blir små luckor, så att alla sällskap får sitta jämte varandra.

Kalasstämning!

Känn dig som hemma, hur vill du ha ditt kalas? Kalasteatern har en avslappnad och intim miljö uppklädd, temaklädd eller bara hel & ren, vi gillar alla stilar!

1, 2 eller 3 set

De flesta av våra föreställningar består av 2 set med en paus på 20-25 minuter. Det kan ibland förekomma ett och tre set, vilket i så fall tydligt framgår på bokningssidan.

 Fotografering

Privat fotografering och ljudupptagning med t.ex.mobil är helt ok, men kom ihåg att blixt får aldrig användas!

Betalning!

Du kan betala med kontanter eller Swish, vi tar inte kort (men bankomat finns raktöver gatan)

Garderob
Garderob-avgiften är 20 kronor. Samtliga ytterplagg måste hängas in (försäkringskrav). Om du köper garderobsavgiften här på hemsidan får du den för halva priset. 

Vad säjer folk om KalasTeatern?

“Kanonidé!”

Istället för att sitta hemma och titta på TV, så kan alltså jag och frun ta med oss vår mat och dryck och lyssna på musik eller se teater utan att betala för dyr mat .

Anders

“Det verkar Kul!”

Det måste vi prova, det verkar ju hur kul som helst. Får man verkligen ha med sig vad man vill? “

Kerstin

“Spännande!”

Men då vet man ju inte vem man får sitta jämte? Tänk om de har jättefin mat med sig och vi har bara något från korvkiosken? Hmm jaja….

Eva

“Är det tillåtet?”

Är det verkligen tillåtet i Sverige, det undrar jag? Det verkar ju hur bra som helst. då kan man ju gå ut och ha kula utan att det kostar flera tusen.”

Per

Missa inte

våra nyheter och evenemang