Vad innebär "Bring your own Menu"

Jo, du tar helt enkelt med det du känner för att äta och dricka, eller så samlar ni gänget, släkten eller personer som du gillar och ordnar ett knytkalas.

Vad är KalasTeatern?

Det är ett helt nytt koncept i Borås. Vi kommer att anordna många olika typer av arrangemang och underhållstyper, Musik, Teater, Barnteater, Dans med mera. 

Det unika är att man inte skall behöva bli ruinerad för att man vill ut och ha lite kul. Biljetterna kommer oftast att kosta mellan 100 – 300 kronor (beroende på vad artisterna kostar). Sedan sätter du din egen budget på mat och dryck. Ta med det du känner för. Det finns inget som är rätt eller fel. En halv special från “korvakoket” eller en trerätters som du själv lagat (eller köpt). Kanske ordnar du vin eller champagneprovning  istället? 

Vårt fik

Innan och under föreställningen öppnar vi vårt fik här kan du köpa fika, alkoholfria drycker, snacks, engångsartiklar (om du råkat glömma något) låna microvågsugn och mycket mera.

Inspirationsbilder!

Kalas stämning

Ta med dig ditt bästa humör och träffa andra människor som också vill mer kalas. Tänk på att du kanske kommer att få sitta ihop med annat sällskap så ta med dig din charm och ha en riktig “Kalas Kväll”