Aktullt läge!

Vi söker samarbetspartners!

 

KalasTeatern har nu etablerat sig centralt i Borås, mitt på Allégatan (Hemgårdens scen “Allégården”). Vi har nu hållit 4 stycken spelningar och konceptet har gillats av publiken. Våra spelningar kommer alltså även fortsättningsvis att hållas på Allégården (mitt emot Sparbanken). Vill du titta in till oss så går du in på Österlånggatan 57 och frågar efter KalasTeatern i receptionen, välkomna!

Skådespelare!

Har du spelat teater tidigare och vill vara med i någon av våra kommande uppsättningar? Tveka då inte på att höra av dig till oss. Även om du kanske inte får plats i nästa pjäs så kommer vi att bygga upp en lite stab av skådisar allt för att göra så bra produktioner som möjligt.

Musikgrupper.

Vi vill gärna ha kontakt med musikgrupper som vill komma ut och spela. Blues, jazz, populärmusik, körer och dansband. Lämna den sunkna replokalen, 50-årskalasen och bröllopen.  Gör en konsertspelning.

Teatergrupper.

Är du med i en teatergrupp och ni har repat in en pjäs och vill fortsätta att spela, eller att prova på att spela på en annan scen. Vi står för lokal, ljud&ljus, marknadsföring, biljettförsäljning mm. Vidga er publik och upplev en ny stämning.

Volontärer.

Vi söker volontärer av alla slag, regissörer, scenarbetare, manusförfattare, sminkörer, regiassistent, cafépersonal, marknadsförare, teatervärdar m.fl. Är du dessutom dagledig så är det ett plus men absolut inget krav.